Als ouder kunt u ook meedoen met de Roefeldag. U kunt u opgeven als begeleider van een groepje. Per groepje van 6 kinderen zijn er twee begeleiders nodig. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u een compleet groepje opgeeft, als u dit niet lukt kunt u uw kinderen ook los opgeven. Dan proberen wij deze kinderen in te delen in groepjes. We hebben echter wel genoeg begeleiders nodig om deze groepjes op de dag zelf te begeleiden.

 
Op de dag zelf wordt er van u verwacht dat u met de kinderen meegaat naar de verschillende bedrijven.

Elk groepje bezoekt in totaal 2 adressen waar ze telkens driekwartier blijven en dan gaan jullie door naar het volgende adres. Voor dit reizen is telkens een kwartier ingeroosterd. Zorg dat u weet waar de bedrijven zijn en wat de kortste route is naar het volgende adres. Zorg ook dat u op tijd weer vertrekt bij de bedrijven om ook weer op tijd bij het volgende bedrijf te zijn. U krijgt uiteraard van ons te horen

welke 2 bedrijven u met de groep bezoekt.

 

Misschien is het handig om met de groep af te spreken waar jullie verzamelen,

zodat jullie gezamenlijk  op weg kunnen naar de bedrijven. 

 

Er zal bij verschillende bedrijven iets te drinken worden aangeboden, maar

natuurlijk staat het jullie vrij om zelf pakjes drinken mee te nemen.

 

 “Regeltjes van het huis” 

 

  • Het is de bedoeling dat jullie gehele groep naar alle bedrijven gaan!!! en niet voortijdig afhaakt, dan/wel sommige bedrijven niet aandoen!!, dat is erg voor vervelend de bedrijven. Zij rekenen op een bezoek van een gehele groep en hebben een speciaal programma bedacht en het is dan erg sneu dat er dan geen groepje, of maar een gedeelte van het groepje komt!

 

  • En ook kan er niet geruild worden tussen de verschillende groepjes. Sommige bedrijven willen de namen van de kinderen hebben voor de activiteit.

  

  • Wij zouden het leuk vinden als je vooraf al wat vragen bedenkt voor de bedrijven waar jij heen gaat die dag.